Prijevod i Sudski tumač, prevođenje, prevoditelj
EUROLANGUAGE - sudski tumači i prevoditelji
Profesionalni međunarodni nastup
U predstavljanju Vaše tvrtke može Vam pomoći preko 80 prevoditelja – izvornih govornika. Uz pomoć priznatih tehnologija i postupaka, razvijamo rješenja kako bi Vaš projekt bio pravodobno završen i posjedovao optimalnu kvalitetu po kojoj se razlikuje od drugih.
SGS certifikati
Europski prevoditelji i sudski tumači za engleski jezik
Kontaktirajte putem skype-a Skype Me™! Chat with me
Eurolanguage - Sudski tumači i prevoditelji, prevođenje, prijevodi
Eurolanguage

Sudski tumači i prevoditelji
Kranjčevićeva 14, 10000 Zagreb

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak:
8:30h - 17:30h

Eurolanguage

Ako Vaša tvrtka posluje s inozemstvom, tada će agencija EUROLANGUAGE biti Vaš idealan partner za svaku vrstu komunikacije na stranom jeziku. Ne samo naš tehnički know-how i naše odlično poznavanje pojedinih struka, već i naš optimalan odnos kvalitete i cijene uvjerili su brojne domaće i strane korisnike naših usluga da se, što se jezika tiče, mogu s povjerenjem osloniti na agenciju EUROLANGUAGE.

Zahvaljujući našem velikom iskustvu u svim europskim jezicima, tijesno surađujemo s našim korisnicima razvijajući individualne strategije i rješenja kako bismo im olakšali ulazak na međunarodnu scenu. U predstavljanju Vaše tvrtke može Vam pomoći preko 80 prevoditelja – izvornih govornika. Uz pomoć priznatih tehnologija i postupaka, razvijamo rješenja kako bi Vaš projekt bio pravodobno završen i posjedovao optimalnu kvalitetu po kojoj se razlikuje od drugih.

Agencija EUROLANGUAGE osnovana je s jasnim ciljem da pruži pomoć i ponudi tvrtkama koje djeluju na međunarodnoj razini najbolja jezična rješenja, počevši od prvog dopisa, višejezičnih Internet stranica – što je danas gotovo neizbježno - pa sve do usmenog prevođenja.

Profesionalni međunarodni nastup preduvjet je za uspjeh tvrtke! Mnogi korisnici naših usluga su za realizaciju svojih potreba prevođenja izabrali upravo agenciju EUROLANGUAGE kao svoj jedini prevoditeljski servis. Kako bismo zaštitili privatnost svojih stranka, na našu Internet stranicu nismo stavili popis referenci, budući da je diskrecija odlika koja je svakako poželjna u sektoru u kojem poslujemo.

Poveznice:

Hrvatski › Eurolanguage

Eurolanguage

Besplatno nas kontaktirajte putem Skype-a!
Chat with meCall me!
BESPLATNA DOSTAVA!

Ako ne možete doći do nas, mi ćemo vas posjetiti BESPLATNO!!!

Opširnije ››

Skype

MODUS INTERNATIONAL

Hrvatska RSS: RSS 2.0
Izrada web stranica :: CMS :: Hosting :: SEO