Eurolanguage

Ako Vaša tvrtka posluje s inozemstvom, tada će agencija EUROLANGUAGE biti Vaš idealan partner za svaku vrstu komunikacije na stranom jeziku. Ne samo naš tehnički know-how i naše odlično poznavanje pojedinih struka, već i naš optimalan odnos kvalitete i cijene uvjerili su brojne domaće i strane korisnike naših usluga da se, što se jezika tiče, mogu s povjerenjem osloniti na agenciju EUROLANGUAGE.

Zahvaljujući našem velikom iskustvu u svim europskim jezicima, tijesno surađujemo s našim korisnicima razvijajući individualne strategije i rješenja kako bismo im olakšali ulazak na međunarodnu scenu. U predstavljanju Vaše tvrtke može Vam pomoći preko 80 prevoditelja – izvornih govornika. Uz pomoć priznatih tehnologija i postupaka, razvijamo rješenja kako bi Vaš projekt bio pravodobno završen i posjedovao optimalnu kvalitetu po kojoj se razlikuje od drugih.

Agencija EUROLANGUAGE osnovana je s jasnim ciljem da pruži pomoć i ponudi tvrtkama koje djeluju na međunarodnoj razini najbolja jezična rješenja, počevši od prvog dopisa, višejezičnih Internet stranica – što je danas gotovo neizbježno - pa sve do usmenog prevođenja.

Profesionalni međunarodni nastup preduvjet je za uspjeh tvrtke! Mnogi korisnici naših usluga su za realizaciju svojih potreba prevođenja izabrali upravo agenciju EUROLANGUAGE kao svoj jedini prevoditeljski servis. Kako bismo zaštitili privatnost svojih stranka, na našu Internet stranicu nismo stavili popis referenci, budući da je diskrecija odlika koja je svakako poželjna u sektoru u kojem poslujemo.